Família Lmsel1



A.anophagefferens
C.elegans.TR1
H.sapiens.TR1
H.sapiens.TR3
M.musculus.TR2
M.musculus.TR3
S.parasitica

*Nota: Proteïna fa referència al resultat del fastatranslate querys
**Nota: Clica als diferents protists per veure informació més detallada sobre les querys

Resultats positus
Resultats negatius
Homòleg

S.arctica

Amb S.arctica hem obtingut un hit significatiu al tblastn en el supercontig1.675, i al realitzar l'exonerate hem obtingut per les diferents querys el que sembla ser la mateixa proteïna pel fet que acaben totes en el mateix punt i s'alinea la X de les querys amb una glicina. Tot i així no hem obtingut un resultat òptim en el t-coffee al alinear-les ja que difereixen en moltes regions.

Per aclarir els resultats de l'exonerate hem realitzat el genewise i amb aquest programa hem obtingut resultats més coherents, ja que en aquest cas, excepte amb la query m.musculus TR2, obtenim una proteïna que en la penúltima posició conté una glicina (en la posició de la U de les querys).

En l'anàlisi d'elements SECIS hem obtingut un resultat amb el filtre loose amb un cove score molt baix i al mig de la seqüència codificant, essent poc probable un element SECIS.

A la taula mostrem els resultats pel millor contig (supercontig1.675). Tanmateix, si es volen veure els arxius de l'anàlisi ràpid de la resta de contigs (fastasubseq, exonerate, proteines i genewise)...