Discussió PSKT

Per aquesta família de proteïnes vam obtenir hits en només cinc organismes, que són N.gruberi, P.pallidum, P.tricornutum, P.ultimum i S.parasitica. Per a N.gruberi, P.pallidum, P.ultimum i S.parasitica vam utilitzar la query de ratolí, en canvi per a P.tricornutum vam haver d'utilitzar T.spiralis per tal d'obtenir algun hit significatiu. Tot i així, amb aquest últim organisme, vam realitzar el genewise i l'exonerate però cap d'aquests va funcionar.

En la resta d'organismes vam realitzar el procediment establert a materials i mètodes, obtenint les proteïnes respectives. Aquestes proteïnes només inclouen la regió conservada que pertany al domini selen_PSTK_euk, el qual és específic d'aquesta família de proteïnes. A més a més, els primers hits obtinguts pertanyen a aquesta mateixa família i, per tant, creiem que, tot i no haver obtingut un bon alineament, les proteïnes obtingudes formen part de la família PSTK.

L'alineament múltiple mostra un domini especialment conservat dels organismes amb la query, malgrat la manca de conservació de la resta de la seqüència. A més a més, basant-nos amb els resultats obtinguts, creiem que és una família relativament poc conservada, ja que només l'hem trobat en 4 dels 14 organismes analitzats.

Alineament amb JALVIEW

Tornar a la taula