Discussió Sel S

Tal com hem comentat en cada organisme, els E-value obtinguts en el tBLASTn han estat massa alts i, per això, no hem pogut continuar amb el protocol explicat en l'apartat de materials i mètodes. Per confirmar que el problema no era la nostra query, vam realitzar el BLAST amb altres querys, obtenint uns resultats similars.

Tot i això, vam decidir seguir buscant els elements SECIS perquè la seva presència ens hauria fet seguir amb la cerca de selenoproteïnes d'aquesta familia. Com que el resultat que vam obtenir va ser negatiu considerem que, amb les eines que disposem, no podem corroborar l'existència de cap selenoproteïna d’aquesta família.

Cal dir que, per tal de poder observar els valors en el BLAST, hem tret la restricció perquè sinó no obteníem cap resultat i se'ns mostrava per pantalla: NO HITS FOUND.

En l’arbre hi ha un recull dels resultats obtinguts en els treballs dels últims quatre anys, on es pot observar que cap organisme protist conté aquesta selenoproteïna. A més a més, vam anar a la base de dades PhylomeDB per aconseguir un arbre de les espècies que contenen selenoproteïnes d’aquesta família. Com es pot observar, l’últim organisme que la conté és C.intestinalis. Això concorda amb els resultats obtinguts els altres anys, i els que hem obtingut nosaltres.



Tornar a la taula