C.parvum

En el tBLASTn observem que el primer hit té un E-value significatiu (7e-15) i, a més a més, observem que la selenocisteïna de la nostra query es troba alineada amb una cisteïna en el genoma de C.parvum, fet que ens porta a pensar que podríem estar davant d’una proteïna homòloga en cisteïna.

Vam continuar amb el procediment explicat a materials i mètodes fins a obtenir la seqüència proteica. A continuació vam realitzar un alineament amb el t-coffee, on s’observa la presència de la cisteïna de C.parvum alineada amb la selenocisteïna de la query. En aquest alineament, ens vam adonar que la proteïna obtinguda és una mica més curta que la query, però conté el domini important.

Per confirmar que es tracta de proteïna homòloga en cisteïna, hem realitzat un pBLAST a la pàgina web de NCBI, obtenint així que es tractava d’una proteïna de la família de les Disulfit Isomerasses (PDI). Aquesta família és la homòloga a la selenoproteïna EhSEP2, i té un domini tioredoxina molt conservat.

Finalment, vam fer la cerca d’elements SECIS a través de la pàgina web SECISearch, però no en vam trobar cap de significatiu.

Tornar a la taula