C.merolae

En el tBLASTn observem que el primer hit té un E-value significatiu (1e-19), però al seguir amb el procediment preestablert a materials i mètodes i, al fer l’alineament múltiple, veiem que aquest hit dóna un score menor respecte a l’score de la resta d’organismes. Per aquest motiu, vam decidir repetir-ho amb el segon millor hit, l’E-value del qual també és significatiu (1e-18).

A més a més, la selenocisteïna de la nostra query es troba alineada amb una cisteïna del genoma de C.merolae, fet que ens dóna una primera idea de que podríem estar davant d’una proteïna homòloga en cisteïna.

Al realitzar l’alineament amb el t-coffee, observem la presència de la cisteïna de C.merolae alineada amb la selenocisteïna de la query. Per confirmar que es tracta d’una proteïna homòloga en cisteïna, hem realitzat un pBLAST a la pàgina web de NCBI, obtenint així que es tracta d’una proteïna de la família de les Disulfit Isomerasses (PDI). Aquesta família és la homòloga a la selenoproteïna EhSEP2, i té un domini tioredoxina molt conservat.

Finalment, vam fer la cerca d’elements SECIS a través de la pàgina web SECISearch, però no en vam trobar cap de significatiu.

Tornar a la taula