B.hominis
En el tBLASTn observem que el primer hit té un E-value significatiu (7e-24). A més a més, també veiem que la selenocisteïna de la nostra query es troba alineada amb una cisteïna del genoma de B.hominis, fet que ens dóna una primera idea de que podríem estar davant d’una proteïna homòloga en cisteïna.
Vam continuar amb el procediment explicat a materials i mètodes fins a obtenir la proteïna, ara bé, aquesta contenia molts codons stop i, per tant, la vam descartar i vam repetir el procés amb el segon hit.
El segon hit també tenia un E-value significatiu (1e-18), de manera que vam procedir amb el mètode de recerca esmentat anteriorment. Ara bé, aquest hit tampoc donava una proteïna sense codó stop. Així doncs, vam repetir aquest mateix procés amb el tercer hit.
Finalment, el tercer millor hit, amb un E-value significatiu de 3e-15, ens va proporcionar una proteïna acceptable, sense codons stop, amb la qual vam poder procedir la recerca. A més a més, en aquest hit, la selenocisteïna de la query també alineava amb una cisteïna del genoma de B.hominis.
Un cop finalitzat el procés, vam realitzar un alineament amb el t-coffee el qual mostra la presència de la cisteïna de B.hominis alineada amb la selenocisteïna de la query. Així doncs, per confirmar que es tracta d’una proteïna homòloga en cisteïna, hem realitzat un BLASTp a la pàgina web de NCBI, obtenint així que es tractava d’una proteïna de la família de les Disulfit Isomerasses (PDI). Aquesta família és la homòloga a la selenoproteïna EhSEP2, i té un domini tioredoxina molt conservat.
Cal esmentar que aquest tercer hit dóna lloc a un pitjor score respecte el primer hit, però com que no conté els codons stop hem considerat que era el més òptim.
Finalment, vam fer la cerca d’elements SECIS a través de la pàgina web SECISearch, però no en vam trobar cap de significatiu.