S.parasitica

En aquest cas, observant el BLAST, vam veure que teniem diferents hits consecutius amb el mateix E-value i dins del mateix contig. Per aquest motiu vam decidir utilitzar per tal de acotar la regió genòmica el nucleòtid més petit com a inici i el més gran com a final (per tal d’obtenir la longitut) d’aquest seguit de hits. A més, l’últim d’aquests hits alineava la cisteïna de la nostre query homòloga amb una cisteïna del genoma del organisme. Això ens va donar una primera idea de l'existència d'una proteïna homòloga amb cisteïna en S.parasitica.

Vam continuar el procés, tal i com s’ha explicat a materials i mètodes (veure els fitxers de la taula) per tal d’obtenir la seqüència proteica i poder alinear-la amb la nostra query. Tal com ens va passar en altres organismes, vam haver de repetir l’extracció de la regió vàries vegades per tal d’ampliar la regió, ja que no obteníem els últims exons, que a més és on s’hauria de trobar la nostra cisteïna homòloga.

Finalment, ho vam aconseguir i en l’alineament obtenim una cisteïna que alinea amb la cisteïna de la query. Tot i això, en el t-coffee observem que encara ens falta per obtenir els primers exons de la proteïna.Per demostrar que ens trobàvem davant d’una proteïna homòloga vam realitzar un BLASTp online i vam veure que els primers hits corresponien a proteïnes de la familia de Sel O (selenoproteïnes o homòlogues). Per tant, podem afirmar que estem davant d'una proteïna homòloga amb cisteïna.

A continuació vam fer la cerca d’elements SECIS, però no vam poder determinar-ne cap de significatiu.

Tornar a la taula