C.owczarzaki

Com s'observa ens els resultats del tBLASTn, s'han obtingut diversos hits significatius. Únicament dos d'aquests hits alineen la cisteïna homòloga de la query amb una cisteïna en l'organisme. Això ens dóna un primera idea de l'existència d'una proteïna homòloga amb cisteïna en C.owczarzaki.

Per aquest motiu, vam seguir el procediment tal i com està establert en l'apartat de materials i mètodes (podeu veure els fitxers a la taula). En aquest cas, cal dir que per dur a terme el procediment hem utilitzat el segon hit més significatiu ja que el primer no ens predia correctament tota la proteïna. Finalment, en el t-coffee observem que la proteïna tal i com esperàvem conté una cisteïna que alinea amb la cisteïna de la query. Per demostrar que ens trobàvem davant d’una proteïna homòloga vam realitzar un BLASTp online i vam veure que els primers hits corresponien a proteïnes de la familia de Sel O (selenoproteïnes o homòlogues). Per tant, podem afirmar que estem davant d'una proteïna homòloga amb cisteïna.

A més, durant el procediment vam realitzar un BLASTp online ja que l'exonerate no ens acaba de predir correctament la proteïna. Per sorpresa nostra vam obtenir un hit correponent a una proteïna de l'organisme que encara no està degudament anotada i que pertany a la superfamília UPF00061.

A continuació vam fer la cerca d’elements SECIS, però no vam poder determinar-ne cap de significatiu.

Tornar a la taula