H.arabidopsidis

Com s'observa ens els resultats del tBLASTn, el hit més significatiu alinea la cisteïna homòloga de la query amb una cisteïna en l'organisme. Això ens dóna un primera idea de l'existència d'una proteïna homòloga amb cisteïna en H. arabidopsidis. Per aquest motiu, vam seguir el procediment tal i com està establert en l'apartat de materials i mètodes (podeu veure els fitxers a la taula).

Finalment, en el t-coffee observem que la proteïna tal i com esperàvem conté una cisteïna que alinea amb la cisteïna de la query. Per tant, podem afirmar que estem davant d'una proteïna homòloga amb cisteïna.

Cal dir, que el genoma d'aquest organisme està anotat amb contigs molt petits i això ens donava problemes alhora de predir la proteïna final de forma correcta. Per solucionar-ho el que vam fer va ser unir diferents contigs que es trobaven per davant i darrera del contig on s'havia obtingut el hit significatiu que estàvem testant. Aquest fitxer el guardàvem com a resultat del fastafetch i continuàvem el procediment.

A continuació vam fer la cerca d’elements SECIS, però no vam poder determinar-ne cap de significatiu amb les eines que disposem.

Tornar a la taula