Mentre que els altres dos grups funcionals es troben menys representats i presenten un tant per cent de repeticions més baix així com un nombre inferior d'aminoàcids repetits.
Si es compara el tant per cent de repeticions i la quantitat d'aminoàcids repetits en el cas de proteïnes amb homòlegs en ratolí amb les que no tenen el seu corresponent homòleg en ratolí es pot observar que el % de repeticions i el nombre de d'aminoàcids repetits sempre és superior en el grup de proteïnes amb homòleg en M.musculus (sobretot en el cas de "DNA binding" i "Protein binding", que són els grups amb més repeticions com ja s'ha dit anteriorment)
Això es correlaciona amb el fet que tenim més proteïnes en el grup "homòleg en ratolí" que en el grup de proteïnes que no tenen homoòleg i per això tenim més probabilitat de trobar repeticions (si augmentem el nombre de proteïnes en un grup, augmenten les opcions de trobar repeticions i de diferents aminoàcids en aquest grup).
Cal destacar que el grup "transmembrane receptor activity" presenta molts més aminoàcids repetits en el grup homòlegs que en el grup no-homòlegs. Aquest biaix, en el gràfic de "Transmembrane receptor activity" no-homòlegs, es deu al fet que en aquest grup només es va trobar una proteïna que contingués repeticions (dues repeticions de alanina i una de fenilalanina i valina).
En general no es poden observar grans diferències (de repeticions i aminoàcids repetits) entre les proteïnes amb homòleg i les que no tenen homòleg en ratolí. Les petites diferències que es poden observar (sobretot que hi ha més aminoàcids repetits en el grup d'homòleg), com ja s'ha dit abans, poden ser degudes a que els grups de prote¨nes amb homòlegs sempre contenien més quantitat d'entrades (proteïnes).
Amb la comparació dels últims gràfics, es pot afirmar que el fet que una proteïna presenti repeticions no depen de que aquesta tingui el seu corresponent homòleg en M.musculus i que depen, entre d'altres factors, del grup funcional al qual pertany.