Resultats i Discussió de F. cylindrus


Query tBLASTn Hits Fastasubseq Estructura exònica cDNA Proteïna tCoffee Selenoproteïna SeCIS
A.anophagefferens 1
P.tricornutum 2


La cerca amb tBlastn de la query d'P.tricornutum al genoma de F.cylindrus ha predit un hit estadísticament significatiu amb E-value de 6·10 -13 a l'scaffold 9. Exonerate ha predit un gen a la cadena reversa que consta de 3 exons i 2 introns, presentant al segon exó, l'alineament de la selenocisteïna de la query amb un codó TGA al genoma de l'organsime. El Tcoffee és òptim i detecta una regió d'elevada similitud al llarg de tota la query. L'ús de la proteïna predita per fer un Blastp a NCBI retorna la proteïna SelH en altres organsimes. No s'han trobat elements SeCIS en la cerca amb SECISearch. Per tant, concloem que, amb alta probabilitat, F.cylindrus té una selenoproteïna homòloga a SelH en aquest scaffold.

La cerca amb tBlastn de la query d'A.anophagefferens al genoma de F.cylindrus ha predit un hit estadísticament significatiu amb E-value de 2·10 -7 també a l'scaffold 9. Exonerate ha predit un alineament revers que consisteix en un gen amb 2 exons i 1 intró. Al primer exó s'hi observa l'alineament de la selenocisteïna de la query per un codó de parada TGA. El resultat del Tcoffee és molt bo i detecta elevada similitud en bona part de la query. Fent un Blastp amb la proteïna predita a la base de dades proteica no redundant de NCBI es retornen SelH d'altres organismes. SECISearch no ha trobat cap element SeCIS. Els resultats permeten predir la presència d'un gen codificant per una selenoproteïna homòloga a SelH en aquest scaffold.

Conclusió

Amb els resultats obtinguts es pot concloure que F.cylindrus molt probablemet presenta un gen codificant per una selenoproteïna homòloga a SelH en l'scaffold 9. Malgrat els dos alineaments corresponen al mateix gen, l'estructura gènica predita amb cada una de les querys és diferent i no es pot concloure quina de les dues és la real.

Torna a dalt