S´ha descrit que els genomes dels Herpesvirus tipus 1 i 4 tenen 76 orfs que codifiquen per a 77 gens degut a fenòmens d´splicing2. Tot i això mentre la nostra cerca ha identificat tots els orfs per a EHV-4, a la seqüència d´EHV-1 només n´hem trobat 75 que corresponen a 76 gens (ja que l´orf que pateix splicing sí ha estat identificat). No hem pogut identificar l´orf 51. A més a més, també hi ha algunes diferències entre el nombre de nucleòtids, no només pel que es refereix a les nostres prediccions sinó també entre el Telford et al. i l´entrada de Medline. De fet, les principals diferències apareixen quan comparem les nostres prediccions i Medline amb Telford.

A part dels orfs descrits, hem identificat uns altres 6 orfs potencialment codificants per a proteïna al genoma d´EHV-1, 5 d´ells (veure taula 4) utilitzant Blast i alineant amb Clustalw, de manera que presenten identitat amb altres genomes d´Herpesvirus; i 1 que conté un domini conservat (veure resultats). Aquest últim, no mostra identitats significatives mitjançant Blast amb altres genomes. Pel genoma d´EHV-4 hem identificat un nou orf potencialment codificant per a proteïna (veure taula 4).

A paritr d´ara, la tasca que s´hauria de dur a terme és la cerca biològica d´aquests orfs, ja que si trobem el seu ADNc al virus, serem capaços de confirmar la nostra predicció. A més a més, podríem repetir la cerca d´orfs incloent aquells amb un nombre d´aminoàcids entre 60 i 100, així com els orfs que no comencen amb Met.