SelV

SelV és una proteïna amb funció desconeguda que s'expressa exclusivament als testicles. En humans, només té un trànscrit.

Un cop obtinguts els resultats de l'exonerate i genewise i el posterior t-coffee, seleccionem l'scaffold gi|406021823 com a regió del genoma de Chrysochloris asiatica, on es troba aquesta proteïna.

Veiem que el hit es troba a la cadena reverse.

Amb exonerate trobem un hit amb una llargada de 3978 nucleòtids, 4 exons i 3 introns, i un valor de raw score de 575. El hit trobat comença a l'aminoàcid 1 de la query en humans fins l'aminoàcid 345. Tenint en compte que la nostra query tenia 346 aminoàcids, s'ha trobat tota la proteïna sencera menys l'últim aminoàcid.

Amb genewise trobem un hit amb una llargada de 3888 nucleòtids, 4 exons i 3 introns, i un bit score de 224,30. El hit trobat comença a l'aminoàcid 1 de la query en humans fins l'aminoàcid 345. Tenint en compte que la nostra query tenia 346 nucleòtids, sl'ha trobat tota la proteïna sencera excepte l'últim aminoàcid.

Si comparem els resultats de genewise i exonerate veiem que la informació és molt similar. En els dos casos on trobem una U en la query d'humans trobem un altre aminoàcid en el talp, el que significa que aquesta proteïna no és una selenoproteïna ni un homòleg en cisteïna.

Amb el programa SeciSearch es prediu un element SECIS de grau A.

Per altra banda, en el genoma de tenrec aquesta proteïna no es troba anotada.