SelenoproteinsThioredoxinReductase

Recerca en genomes de protistes

L. mexicana

Query
A. anophagefferens
TR1 humà
BLAST A. anophagefferens TR1 humà

Els alineaments que resulten del tBLASTn de TR de A.anophagefferens (query) i el genoma d'aquest protista són força significatius, tal i com podem veure al fitxer adjunt.

El primer hit estudiat va ser el corresponent a 1036_mexFOS1_30g22.q1kpIBR on teniem un E-value molt significatiu (1e-64) però no s'alineava la Selenocisteïna. Després d'extreure la proteïna, vàrem fer un BLASTp contra una base de dades no redundant, i vàrem veure que no es tractava d'una proteïna de la família TR, sinó d'una dihydrolipoamide deshidrogenase (no es tracta d'una selenoproteïna). La raó per la qual obteníem un hit significatiu és per què aquestes dues proteïnes tenen dominis conservats entre elles.

També vam estudiar un segon hit, corresponent a mex570g21.q1k on, una altre vegada, teníem un E-value significatiu (5e-38) i tampoc s'alineava la Sec. Després d'extreure la proteïna, vàrem fer un BLASTp contra una base de dades no redundant, i vàrem veure que no es tractava d'una proteïna de la família TR, si no que, en aquest cas, ens trobàvem davant d'una trypanothione reductase (no és una selenoproteïna). La raó per la qual obteníem un hit significatiu és perquè aquestes dues proteïnes també tenen dominis conservats entre elles (ja que la seva funció és semblant).

Així, vàrem concloure que no calia mirar els altres hits significatius, ja que estaven causats pel mateix fenomen.

Tornar enrera