AGRAÏMENTS


En primer lloc volem donar les gràcies a la MAR ALBÀ, la nostra tutora, que ens ha ajudat moltíssim durant totes les etapes del treball. Se li ha d'agrair la seva paciència amb nosaltres, ja que hem arribat a ser molt pesadetes amb els mail i, fins i tot, la vam trucar al seu despatx!! Moltes gràcies Mar!!!

Volem agrair també l'ajuda de la resta dels professors de l'assignatura, com són l'Eduardo, el Robert i el Charles, per les llargues estones atenent els nostres dubtes existencials i barallant-se amb les nostres tan perfectes expressions regulars!!!!

També volem agrair moltíssim a les nostres amigues: la poki (fiestera), la martusia (chica loca!!), la cat (látigo), la reixel fiestera gironina), tsunami valls (ai el Pep..), anneta (la amiga) i xexi (el crack), sense els quals tots els dies viscuts a l'aula d'ordinadors haguessin passat molt més lents i aburrits!! Gràcies amores!!!!

També s'ha de donar les gràcies a les dones del forn de l'hospital, per fer aquelles madalenes de xocolata tant meravelloses i necessàries al final d'un dia tant dur com han estat aquests dies fent el treball.

No pot faltar l'agraiment als nois informàtics per aquells dies desesperants de la setmana d'estudi quan va petar tota la red de la pomepu i el servidor, és a dir, kuan res res funcionava!!!! tb volem donar les gràcies al servidor persy i al proxy, per sempre estar allà quan els necessitàvem!

També volem agrair a l'Ixa i l'Urko pels consells donats, ja que compartien la mateixa càrrega que nosaltres compartint projecte.

I, sobretot, a les nostres famílies, per la paciència infinita amb nosaltres, i per acollir-nos mutuament en les respectives cases fins a altes hores de la nit.

I per últim agrair-nos a nosaltres mateixes per aguantar-nos l'una a l'altre en molts moments d'estrés màxim!




Torna a la pàgina principal